Jura Artwork

Jura

Welkom op mijn site. De naam Jura is een samenvoeging van mijn eerste 2 paarden; Jurita en haar dochter Razinda (a.k.a Pien). Op deze site kun je mijn schilderijen vinden en nog meer waar ik een passie voor heb. Voor meer informatie kun je altijd contact met me opnemen...

IMG_7763kl

Met Corento

Faraonenik_kl

Met Faraon

62144_156319081054944_6346196_n

Jurita en Razinda

Even voorstellen...

Mijn naam is Maartje en ik ben geboren op 8 december 1976 in Utrecht. Vanaf mijn vierde ben ik opgegroeid in Breukelen en na nog in Purmerend en Bussum gewoond te hebben, hebben we in 2007 een heerlijk plekje op de Veluwe gevonden. Na de middelbare school heb ik de opleiding Multimedia en vormgeven gedaan. Hierna heb ik nog de HBO-opleiding Hippische Bedrijfskunde gedaan aan de Hogeschool in Dronten.

Van jongs af aan heb ik een passie voor alles wat creatief is. Ik tekende vooral paarden en inmiddels schilder ik met veel plezier alle onderwerpen, vooral in olieverf. Met tekenen en schilderen ben ik autodidact, waarbij ik me voortdurend ontwikkel door het volgen van nationale en internationale cursussen en workshops van toonaangevende kunstenaars.

Naast het schilderen ben ik druk met het maken van küren op muziek, fotografie en sinds kort ook met beelden maken met paverpol. Ook ben ik druk met mijn paarden die aan huis staan, hondjes uit Spanje, en onze twee dochters Valerie (geboren 2011) en Charlène (2014), die ook al erg creatief blijken en mij inspireren met hun mooie tekeningen.

Behalve vrij werk maak ik ook schilderijen in opdracht. Het maakt niet uit van welk onderwerp, dieren, mensen, auto’s, alles kan. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op.

Ook ben ik te vinden op social media: