Mei 2022

Paard verzameld collective

Ik ben toegelaten door het Paard Verzameld Collective, het netwerk voor paardenkunstenaars.

Paard Verzameld Collective is in 2016 opgericht om paardenkunstenaars over de hele wereld met elkaar te verbinden en samen te brengen. Een kunstcollectief voor professionele en semi professionele paardenkunstenaars, die willen inspireren en geïnspireerd willen worden. Een artistieke hub om creatieve gedachten te voeden en de regels die gelden los te laten. 

 

Ongeveer 125+ paardenkunstenaars van over de hele wereld zijn verenigd in het Paard Verzameld Collective. Of je nu werkt als beeldend kunstenaar, illustrator, fotograaf, keramist of pottenbakker, beeldhouwer, graficus, digitaal kunstenaar of in mixed media, we hebben allemaal hetzelfde gemeenschappelijke doel: geïnspireerd worden en groeien!

Naast workshops, meetings, coaching en exposites, is er elke maand een challenge waarbij je een week de tijd krijgt om een kunstwerk te maken, in een specifiek thema of opdracht. Deze maand was voor mij de eerste keer dat ik mee kon doen.

Deze challenge bestond, kort samengevat, uit het schilderen van een referentie foto, in 1 kleur.

Hieronder de resultaten van alle deelnemers (dit kunnen dus schilderijen maar ook foto’s of beelden of andere kunst zijn), en mijn eigen schilderij.

Paverpol certificaat

In mei vertrokken we naar het prachtige Burgh-Haamstede, waar ik privé 2 dagen een workshop Paverpol volgde, bij de oprichters van Paverpol international. Aan het einde van deze dagen mocht ik een certificaat in ontvangst nemen om zelf workshops te kunnen gaan geven.

Fotografie voor Suits you well

Ik heb een tweede fotografie opdracht gedaan voor de webwinkel Suits you well. Deze keer ging het om nieuw binnen gekomen jurken. Mijn dochter Charlène en haar vriendinnetje mochten model staan.

www.suitsyouwell.nl